loader image

Operatia Mohs – Chirurgie Mohs

Operația Mohs reprezintă o îmbunătățire semnificativă a procedurii chirurgiei standard de excizie locală. În cadrul acestei proceduri avansate, se efectuează îndepărtarea simultană a cancerului vizibil și a unei mici margini de țesut sănătos din jurul acestuia. Ceea ce face operația Mohs cu adevărat specială este capacitatea de a permite chirurgilor să verifice imediat, în timpul intervenției chirurgicale, dacă toate celulele canceroase au fost îndepărtate complet.

Această caracteristică unică a procedurii chrurgicale Mohs este crucială în asigurarea unei vindecări eficiente. Prin posibilitatea de a verifica imediat prezența sau absența celulelor canceroase, se maximizează șansele de a elimina în totalitate boala într-o singură intervenție chirurgicală. Astfel, se reduce semnificativ necesitatea ulterioară de tratamente suplimentare sau de intervenții chirurgicale repetate.

Operația Mohs se dovedește a fi o opțiune terapeutică extrem de eficientă și precisă în tratarea cancerului de piele. Ea oferă beneficii semnificative pacienților, contribuind la reducerea riscului de recidivă și la conservarea țesutului sănătos în măsura maximă posibilă. Este o tehnologie avansată care aduce un aport semnificativ la îmbunătățirea calității tratamentului pentru cancerul de piele.

Scroll to Top