loader image

Medic primar dermatovenerolog, doctor in științe medicale.

Dr. Cristina Cotruță si-a inceput cariera de medic la Spitalul Militar Central Bucuresti, primul pas in drumul frumos si provocator al dermatologiei. Dupa o serie de cursuri,  specializari  si stagii practice, si-a gasit locul sau bine stabilit in domeniul dermatologiei, fiind pasionata de tot ceea ce inseamna oncologia cutanata. Prin urmare, este unul dintre putinii medici din Romania care opereaza cancerul de piele, prin tehnica Mohs, metoda pe care a studiat-o  si practicat-o atat in cadrul stagiilor efectuate in Portugalia (la Centrul de Dermatologie Medico-Chirurgicala, sub indrumarea dr. Jose Labareda), cat si in Statele Unite, la Johns Hopkins din Baltimore, UPenn din Philadelphia si Metroderm din Atlanta.

A fost unul dintre colaboratorii dr. Mihaela Leventer si co-fondatorul clinicii Dermashape,  alaturi de dr. Konstantinos Koutsioukis.

In prezent, impreuna cu dr. Sinziana Istrate si dr. Emil Ungureanu a pus bazele clinicii Bine, proiect care insumeaza toate experientele acumulate anterior si le pune in slujba unei noi viziuni.

Asa cum si pielea noastra se regenereaza ciclic, asa si Dr. Cristina Cotruță se recreeaza si redefineste, nepermitand nici pielii, nici viziunii personale sa „imbatraneasca”.

Viitorul este deja in celulele noastre, noi doar il ajutam sa arate bine!

Alege varianta online si contacteaza-ne, completand campurile de mai jos. Un reprezentant al sectiei de dermatologie al Clinicii Bine te va contacta in maximum 24 de ore, pentru a stabili detaliile vizitei tale medicale.

Scroll to Top