loader image

Dr. Sînziana Istrate

Oftalmologie

Una din cele mai bine dotate clinici oftalmologice, o clinica dedicata in totalitate pacientilor, care pune accent pe  confortul si siguranta acestora
Mentine-ti sanatatea oculara!
Va invitam intr-una dintre cele mai elegante clinici oftalmologice pentru a sta de vorba despre sanatatea ochilor dumneavoastra la un pahar de limonada proaspata.Aceasta se diferențiază prin paleta largă de servicii pe care o oferă pacienților, a medicilor profesioniști dar și a echipei cu experiență.În incinta locației veți putea alege din peste 500 de modele de ochelari (atât pentru femei, bărbați cât și pentru copii), lentile de contact, produse de îngrijire și igienă a ochilor și ochelarilor.Pe langa voie buna si mai ales o vorba buna va vom intampina cu o echipa foarte bine pregatita, gata sa va ajute sa va alegeti cele mai potrivite rame pentru dumneavoastra dar si sa va spirjine in mentinerea sanatatii oculare.

Ce spun clienții noștrii

Excelent
Pe baza 54 recenzii
Gabriela Bobocea
Gabriela Bobocea
9. Februarie, 2024.
Am fost deja de două ori la această clinică pentru consultație și intervenție dermatologică. În curând voi reveni pentru a treia oară. Menționez că la doamna doctor Cotruță trebuie să aștepți trei luni până îți vine rândul la programare. Nu contează,am fost la doamna doctor Bîrleanu, care este foarte competentă. Eu locuiesc în provincie și vin special pentru dermatolog. Deși medicii noștri de aici îmi pun același diagnostic,tratamentul recomandat de doamna doctor Bîrleanu este cu totul altul. Funcționează! Mulțumesc mult pentru competență,comunicare medic-pacient și înțelegere.
Marius Dorin Zeldea
Marius Dorin Zeldea
23. Ianuarie, 2024.
Echipa formata din profesionisti. Mereu la superlativ. Multumesc dnei dr Cotruta C.
Nina Kharatian
Nina Kharatian
20. Ianuarie, 2024.
i have been a patient in Bine in both departments- ophthalmology and dermatology. highly recommend , exceptional service,, individual care to each patient,beautiful facility .
Robert Tufeanu
Robert Tufeanu
12. Ianuarie, 2024.
Dna doctor Cristina Cotruța nu este doar un medic de excepție, ci și un OM minunat. Mai rar așa ceva... Dumnezeu să-i dăruiască sănătate și s-o răsplătească însutit pentru ajutorul pe care îl oferă tuturor celor care au diverse probleme de sănătate.
Pusa Iacob
Pusa Iacob
18. Noiembrie, 2023.
Totul la superlativ ! Amabilitate, promptitudine, corectitudine, curățenie, raport preț/ calitate optim! Personal calificat, amabil, empatic, disponibil în a explica detaliat pacienților etapele actului medical. Recomand cu încredere!
Cristina Aura
Cristina Aura
19. Septembrie, 2023.
ok
Dobre Ion
Dobre Ion
19. Septembrie, 2023.
cei mai minunati !

Consultatii oftalmologice

Diagnosticare si tratament

Acest tip de consultații se desfășoară pe îndelete și fară grabă. Fiecărei consultație îi este alocat un timp de 20 minute pentru a putea stabili un diagnostic corect.

Va puteti programa la oricare membru al echipei noastre, pentru ca suntem cu totii in egala masura foarte bine pregatiti. 

Consultatii oftalmologice pentru copii

Diagnosticare si tratament

Avem grijă de toți ochișorii fără excepție și indiferent de vârstă. Deținem aparatură specială non invazivă pentru consultul în detaliu al copiilor. Unde mai pui că avem și evenimente special create pentru ei. Fiecare suflețel se bucură de 30 de minute de consultație pentru că necesită timp de împrietenire.

Lentile de contact

Prescriere & adaptare lentile de contact

Lentilele de contact au devenit ceva obișnuit în rândul tinerilor. Avem o grijă deosebită pentru prescrierea acestora pentru a asigura confortul maxim pentru fiecare pacient al nostru.

Lentile de contact moi & dure!

Avem experiență în prescrierea lentilelor de contact moi dar și a celor special create pentru reducerea progresiei miopiei la copii.

De la A la Z!

Fiecare prescripție de lentile de contact este urmată de o sesiune obligatorie de antrenament cu acestea. Colegii noștri vă vor învăța pas cu pas cum să le manevrați și cum să le întrețineți.

Investigatii

Prescriere & adaptare lentile de contact

Tonometrie

Este o investigație pe care o facem frecvent persoanelor cu glaucom și are rolul de a măsura presiunea oculară.  Instilăm cu grijă o picătură anagezică după care cu ajutorul aparaturii măsurăm presiunea. Durează câteva secunde și are un rol vital în managementul glaucomului.

Perimetrie

Oferim acest serviciu pacienților care pot suferi de retinopatie diabetică, glaucom sau altor boli neurooftalmice grave. Cu ajutorul unui aparat testăm capacitatea de percepție a unor stimuli vizuali.

Tomografie
Pahimetrie & Topografie
Biometrie
Ecografie

Oftalmologie

Dr. Sînziana Istrate

Alege varianta online si contacteaza-ne, completand campurile de mai jos. Un reprezentant al sectiei de oftalmologie din Clinica Bine te va contacta in maximum 24 de ore, pentru a stabili detaliile vizitei tale medicale.

Ultimele noutati despre oftalmologie:

Șalazionul: Cauze, Simptome, Diagnostic și Tratament

Șalazionul este o formațiune nodulară de dimensiuni variabile, care poate ajunge la mărimea unei boabe de mazăre. Aceasta apare la nivelul pleoapelor, fie superioare, fie inferioare, și se dezvoltă în urma unei inflamații cronice care durează aproximativ 2-3 săptămâni. Această afecțiune este comună atât la adulți, cât și la copii.

Citeste articolul »

Hipertensiunea Oculară: Ce Trebuie Să Știi Despre Presiunea Ochilor

Hipertensiunea oculară reprezintă o preocupare semnificativă în domeniul oftalmologic, definindu-se prin creșterea presiunii exercitate de umoarea apoasă asupra structurilor interne ale globului ocular. Pentru a înțelege mai bine această afecțiune și implicațiile sale, este important să explorăm mai detaliat fenomenul și modul în care poate influența sănătatea vizuală. Definire și

Citeste articolul »

Cataracta Congenitală: Efecte Asupra Dezvoltării Vederii la Copii

Cataracta congenitală reprezintă o problemă oculară cu care se nasc unele persoane, afectând cristalinul ochiului și perturbând vederea încă din primele momente de viață. Această afecțiune, caracterizată prin opacifierea parțială sau totală a cristalinului, împiedică trecerea luminii și poate avea consecințe semnificative asupra dezvoltării vederii. Cauze și Factori de Risc

Citeste articolul »

Hipermetropia: Cauze, Simptome și Soluții pentru o Vedere Clară

Hipermetropia, adesea numită și vedere de aproape, reprezintă unul dintre cele mai comune vicii de refracție, afectând milioane de persoane la nivel global. Caracterizată prin dificultatea de a focaliza obiectele apropiate, această condiție se manifestă prin formarea imaginii în spatele retinei, datorită unui glob ocular prea scurt sau a unei

Citeste articolul »

Cum să ai grijă de ochii tăi în orice anotimp: Sfaturi esențiale pentru protecția vederii

Ochii reprezintă una dintre cele mai delicate și esențiale părți ale organismului uman, iar protejarea lor corespunzătoare este crucială în toate anotimpurile. Datorită expunerii la diferiți factori de risc, precum radiațiile ultraviolete, schimbările climatice sau alergenii, adoptarea unui set de măsuri pentru protejarea vederii este imperativă. Iată câteva sfaturi esențiale

Citeste articolul »

Chirurgia Cataractei cu Implant de Cristalin: O Viziune Nouă asupra Recuperării Vederii

Cataracta, o afecțiune comună a globului ocular, poate afecta semnificativ vederea unei persoane. Cristalinul, lentila naturală din ochi, devine opac și afectează modul în care lumina ajunge la retina. Pierderea vederii poate fi totală sau parțială, iar singura modalitate de a trata cataracta este prin intervenția chirurgicală oftalmologică. Despre Operația

Citeste articolul »

Dezvoltarea și Menținerea Sănătății Oculare

Vederea este unul dintre cele mai prețioase daruri ale vieții, iar dezvoltarea și menținerea sănătății oculare sunt cruciale în fiecare etapă a vieții noastre. De la copilărie până la bătrânețe, vederea trece prin diferite etape de dezvoltare și poate fi influențată de o serie de factori. În acest articol, vom

Citeste articolul »

Protejați-vă Ochii În Sezonul Rece: Sfaturi de la Oftalmologul Dr. Istrate Sînziana pentru o Vedere Sănătoasă

Ultravioletele: Principalul Inamic al Vederii Iarna Iarna nu aduce doar frig și zăpadă, ci și provocări specifice pentru sănătatea ochilor noștri. În acest sezon, ochii sunt expuși la condiții aspre – temperaturi scăzute, vânt puternic și aer uscat – toate acestea putând provoca disconfort și diverse probleme oculare. Oftalmologul Dr.

Citeste articolul »

Clinica Bine Introduce OptiCare App: Evoluția Îngrijirii Oftalmologice Digitale

Într-un context în care progresul tehnologic și sectorul sănătății devin din ce în ce mai interconectate, Clinica Bine își extinde gama de servicii oftalmologice printr-o inovație semnificativă: lansarea aplicației OptiCare. Această nouă aplicație revoluționează modul în care ne gândim la accesibilitatea și eficiența în îngrijirea ochilor, deschizând astfel un nou

Citeste articolul »

Principalele afectiuni oftalmologice

Prezentare succintă a unor afecțiuni oftalmologice comune: Acest articol oferă un rezumat informativ al celor mai întâlnite probleme oculare, cuprinzând o varietate de condiții, de la Sindromul Ochiului Uscat și Blefarita, până la afecțiuni mai complexe precum Cataracta și Cheratoconusul. Fiecare afecțiune este explicată pe scurt, evidențiindu-se simptomele principale, cauzele

Citeste articolul »

Sfaturi Pentru Îngrijirea Ochilor în Sezonul de Iarnă

Ingrijirea ochilor este importantă pe tot parcursul anului, inclusiv în timpul sezonului de iarnă. Mai jos sunt câteva sfaturi pentru a menține sănătatea ochilor în timpul iernii: 1. Protejați-vă ochii de uscăciune: Vremea rece poate duce la ochi uscați și iritați din cauza încălzirii interioare și a temperaturilor reci în

Citeste articolul »

Ștergând Semnele Timpului: Corecția Pleoapelorla Clinica Bine

Operația de corecție a pleoapelor superioare și inferioare este un procedeu medical specializat, efectuat la clinica noastră cu o atenție deosebită la detalii și cu rezultate notabile. Această intervenție este deosebit de potrivită pentru cei care se confruntă cu probleme estetice și funcționale legate de zona pleoapelor. Pe măsură ce

Citeste articolul »
Scroll to Top