loader image

Program

Luni – Vineri : 09:00 – 19:00
Sambata (Oftalmoloige): 09:00 – 13:00
Duminica: inchis

Dermatologie: 0745 077 417
Oftalmologie: 0748 054 528
Optometrie: 0746 288 230

Contact & Support

Vino să te vindeci, nu doar să te tratezi. Oferim servicii medicale performante. Doctori cu certificări naționale și internaționale.
Programează-te acum la o consultatie prin telefon sau online. 

Receptie

Clinica Bine

Pentru programari:

Dermatologie

Dr. Cristina Cotruță

Oftalmologie

Dr. Sinziana Istrate

Optica

Optissima

Unde se afla Clinica Bine?

Str. Maria Rosetti nr.49

Inscriere si detalii prin email:

  Nume si prenume*

  Adresa de email*

  Telefonul*

  Sectia*

  Mai multe detalii

  Alege varianta online si contacteaza-ne, completand campurile de mai jos. Un reprezentant al sectiei de dermatologie al Clinicii Bine te va contacta in maximum 24 de ore, pentru a stabili detaliile vizitei tale medicale.

  Oftalmologie

  Dr. Sînziana Istrate

  Alege varianta online si contacteaza-ne, completand campurile de mai jos. Un reprezentant al sectiei de oftalmologie din Clinica Bine te va contacta in maximum 24 de ore, pentru a stabili detaliile vizitei tale medicale.

  Intrebari frecvente

  Pentru a ne face o idee cat mai buna despre ce vă doriți, este nevoie să parcurgem împreună mai multe etape:

  • Care este scopul intervenției pe care o doriți?
  • Istoricul dumneavoastră medical. E nevoie să știm inclusiv dacă aveți alergii și dacă sunteți sub tratament medical și din ce motiv.
  • Ce suplimente alimentare luați? Ce vitamine și tratamente naturiste (din plante) luați? Consumați alcool (în ce cantitate)? Fumați
  • Ce alte intervenții chirurgicale ați mai avut de-a lungul vieții? Cum au decurs, au fost probleme?

  Toate aceste informații  ne sunt necesare pentru a vă evalua starea de sănătate și a identifica orice afecțiuni preexistente care ar putea constitui un risc operator, pentru a-l gestiona corespunzător.

  După evaluarea stării de sănătate, vom face fotografii pentru fișa medicală.

  Dacă intervenția dumneavoastră presupune evaluarea unor părți ale corpului care în mod normal sunt acoperite de haine, va fi nevoie să vă dezbrăcați pentru evaluare și fotografii (pre sau postoperatoriu). Toate informațiile din fișa dumneavoastră, inclusiv fotografiile, sunt confidențiale.

  De asemenea, vom discuta despre opțiunile pe care le aveți ținând cont de particularitățile corpului dumneavoastră care este unic. Totodată vom discuta în detaliu  despre rezultatele pe care vi le doriți.

  E important să știți că frica și anxietatea de dinaintea unei intervenții sunt firești, indiferent de nerăbdarea cu care așteptați rezultatele visate. Nu este benefic să vă învinovățiți sau rușinați că aveți emoții. Încercați să vă acceptați emoțiile ca fiind naturale. Una dintre cele mai bune metode de gestionare a fricii și anxietății este să le exprimați în cuvinte. Este în regulă să ne comunicați direct ce gândiți, ce vă imaginați și ce simțiți.

  Dr. Cristina Cotruța - medic dermatolog clinica bine

  Inainte de inscriere

  Lucruri care trebuie sa fie cunoscute inainte de a veni la clinica.

  Fa o programare

  Asteapta confirmarea

  Vino la clinica

  Scroll to Top