loader image

Despre clinica noastră

Atenție, Seriozitate, Promptitudine

Clinica noastră este gandită special pentru confortul pacienților, are in vedere toate aspectele necesare,  astfel încat fiecare în parte să poată accesa mai convenabil susținerea și ajutorul necesar.
Medicii cu care lucrăm sunt dedicați găsirii celor mai bune soluții pentru tratarea afecțiunilor cu care vă confruntați.
Această clinică a prins contur atunci când Sînziana Istrate, Cristina Cotruță și Emil Ungureanu, doctori și buni prieteni,  au decis că ar fi bine să își unească forțele, ajungând la aceeași viziune.

În călătoria noastră ni s-au alăturat colaboratori de valoare care au făcut ca această clinică să fie ceea ce este azi. Însă, nimic nu ar fi mers atât de bine fără cel mai important ingredient al acestei rețete de succes, pacienții noștri. Ideile și sugestiile lor au fost și sunt mereu un barometru pentru noi și le mulțumim pentru tot.

Dr. Cristina Cotruța - medic dermatolog clinica bine

Doctori calificati

Lucram in cele mai bune conditii pentru cele mai bune rezultate

Raspuns rapid

Raspundem rapid si oferim informatiile necesare pentru rezolvarea oricarei situatii.

Programare usoara

Programam rapid o consultatie

Siguranta si seriozitate

Suntem atent si lucram in cele mai sigure conditii.

Ce spun clienții noștrii

Excelent
Pe baza 54 recenzii
Gabriela Bobocea
Gabriela Bobocea
9. Februarie, 2024.
Am fost deja de două ori la această clinică pentru consultație și intervenție dermatologică. În curând voi reveni pentru a treia oară. Menționez că la doamna doctor Cotruță trebuie să aștepți trei luni până îți vine rândul la programare. Nu contează,am fost la doamna doctor Bîrleanu, care este foarte competentă. Eu locuiesc în provincie și vin special pentru dermatolog. Deși medicii noștri de aici îmi pun același diagnostic,tratamentul recomandat de doamna doctor Bîrleanu este cu totul altul. Funcționează! Mulțumesc mult pentru competență,comunicare medic-pacient și înțelegere.
Marius Dorin Zeldea
Marius Dorin Zeldea
23. Ianuarie, 2024.
Echipa formata din profesionisti. Mereu la superlativ. Multumesc dnei dr Cotruta C.
Nina Kharatian
Nina Kharatian
20. Ianuarie, 2024.
i have been a patient in Bine in both departments- ophthalmology and dermatology. highly recommend , exceptional service,, individual care to each patient,beautiful facility .
Robert Tufeanu
Robert Tufeanu
12. Ianuarie, 2024.
Dna doctor Cristina Cotruța nu este doar un medic de excepție, ci și un OM minunat. Mai rar așa ceva... Dumnezeu să-i dăruiască sănătate și s-o răsplătească însutit pentru ajutorul pe care îl oferă tuturor celor care au diverse probleme de sănătate.
Pusa Iacob
Pusa Iacob
18. Noiembrie, 2023.
Totul la superlativ ! Amabilitate, promptitudine, corectitudine, curățenie, raport preț/ calitate optim! Personal calificat, amabil, empatic, disponibil în a explica detaliat pacienților etapele actului medical. Recomand cu încredere!
Cristina Aura
Cristina Aura
19. Septembrie, 2023.
ok
Dobre Ion
Dobre Ion
19. Septembrie, 2023.
cei mai minunati !

Servicii Dermatologie

Chirurgie Dermatologica

Chirurgia dermatologica cuprinde o gama larga de tehnici ce vizeaza indepartarea tesutului cutanat din ratiuni terapeutice sau cosmetice. Aceasta include chirurgia clasica(cu bisturiul sub anestezie locala), electrochirurgia prin radiofrecventa si procrduri estetice ( corectia lobului urechii, blefaroplastia, lipoaspiratia glandelor sudoripare). Toate procedurile se efectueaza in regim ambulator sub anestezie locala fara riscuri si complicatii majore.

Chirurgie Mohs

Chirurgia Mohs difera de alte metode de tratament ale cancerului de piele prin aceea ca permite examinarea imediata si completa la microscop a tesutului tumoral indepartat astfel incat toate extensiile cancerului sunt eliminate. Datorita modului in care tesutul este excizat si si examinat, chirurgia micrografica a fost recunoscuta ca metoda de tratament a cancerului de piele cu cea mai mare rata de vindecare si cea mai putin invaziva.

Dermatoscopie

Dermatoscopia este o metoda non-invaziva si nedureroasa folosita pentru a examina variate leziuni ale pielii. Utilizeaza o lupa care prin contactul direct cu pielea ne permite observarea unor elemente imposibil de vizualizat cu ochiul liber care ne ofera detalii suplimentare asupra leziunilor.

Servicii Oftalmologie

Dr. Sînziana Istrate

Consultatii oftalmologice

Acest tip de consultații se desfășoară pe îndelete și fară grabă. Fiecărei consultație îi este alocat un timp de 20 minute pentru a putea stabili un diagnostic corect.Va puteti programa la oricare membru al echipei noastre, pentru ca suntem cu totii in egala masura foarte bine pregatiti

Consultații pentru copii

Avem grijă de toți ochișorii fără excepție și indiferent de vârstă. Deținem aparatură specială non invazivă pentru consultul în detaliu al copiilor. Unde mai pui că avem și evenimente special create pentru ei. Fiecare suflețel se bucură de 30 de minute de consultație pentru că necesită timp de împrietenire.

Lentile de contact

Lentilele de contact au devenit ceva obișnuit în rândul tinerilor. Avem o grijă deosebită pentru prescrierea acestora pentru a asigura confortul maxim pentru fiecare pacient al nostru.Lentile de contact moi & dure!Avem experiență în prescrierea lentilelor de contact moi dar și a celor special create pentru reducerea progresiei miopiei la copii.De la A la Z!Fiecare prescripție de lentile de contact este urmată de o sesiune obligatorie de antrenament cu acestea. Colegii noștri vă vor învăța pas cu pas cum să le manevrați și cum să le întrețineți.

Mentine-ti sanatatea oculara!

Va invitam intr-una dintre cele mai elegante clinici oftalmologice pentru a sta de vorba despre sanatatea ochilor dumneavoastra la un pahar de limonada proaspata.

Aceasta se diferențiază prin paleta largă de servicii pe care o oferă pacienților, a medicilor profesioniști dar și a echipei cu experiență.

În incinta locației veți putea alege din peste 500 de modele de ochelari (atât pentru femei, bărbați cât și pentru copii), lentile de contact, produse de îngrijire și igienă a ochilor și ochelarilor.

Pe langa voie buna si mai ales o vorba buna va vom intampina cu o echipa foarte bine pregatita, gata sa va ajute sa va alegeti cele mai potrivite rame pentru dumneavoastra dar si sa va spirjine in mentinerea sanatatii oculare.

Trateaza-ti pielea cu respect!

Fie că ai o aluniță suspectă, o leziune care nu se vindecă, o urticarie sau acnee, consultul la medicul dermatolog este recomandat cât de curând. În cadrul acestuia, medicul specialist:

Face o anamneză – consultarea fișei medicale a pacientului, aflarea istoricului afecțiunilor dermatologice suferite de pacient, atunci când există, analizarea simptomelor actuale și solicitarea de informații în plus, după cum consideră necesar.
Face un examen clinic – examinarea leziunilor de la nivelul pielii cu ochiul liber și cu ajutorul dermatoscopului
Cere investigații suplimentare, atunci când este cazul – analize de laborator și analiza la microscop a fragmentului de piele afectat ( biopsia)
Pune diagnosticul și stabilește tratamentul.

Scroll to Top