loader image

Servicii medicale de inalta calitate intr-o ambianta placuta.

Ne aflam intr-o locatie moderna care te va scapa de teama spitalelor si frica de halatul alb. La noi va veti simti bine, pentru ca dorim sa aveti un confortul necesar pentru a discuta problema dumneavoastra in detaliu. La clinica Bine, veti gasi cei mai buni medici, cu experienta si supraspecializare in cele mai mari centre medicale din Romania dar si doatarile necesare pentru a face fata celor mai dificile interventii.

Dr. Cristina Cotruța - medic dermatolog clinica bine

Clinica noastra se ocupa de toate problemele ochilor, pielii, parului si unghiilor intalnite la orice varsta. Oferim solutii individualizate pentru afectiuni precum acneea, rozaceea, urticaria, eczema, vitiligo, verucile si altele. Avem un interes aparte pentru preventia, diagnosticul si tratamentul cancerelor cutanate avand medici cu competente in acest domeniu.

Suntem pregatiti sa va oferim toate tipurile de consultatii si investigatii dermatologice si oftalmologice de care ati putea avea nevoie. Cu o echipa tanara, dar experimentata, cu peste 10,000 de consultatii oferite anual, va asteptam in sediile noastre pentru a va ajuta fiti bine!

Servicii medicale de Oftalmologie

Consultatii oftalmologice

Diagnosticare si tratament

Acest tip de consultații se desfășoară pe îndelete și fară grabă. Fiecărei consultație îi este alocat un timp de 20 minute pentru a putea stabili un diagnostic corect.

Va puteti programa la oricare membru al echipei noastre, pentru ca suntem cu totii in egala masura foarte bine pregatiti. 

Consultatii oftalmologice pentru copii

Diagnosticare si tratament

Avem grijă de toți ochișorii fără excepție și indiferent de vârstă. Deținem aparatură specială non invazivă pentru consultul în detaliu al copiilor. Unde mai pui că avem și evenimente special create pentru ei. Fiecare suflețel se bucură de 30 de minute de consultație pentru că necesită timp de împrietenire.

Lentile de contact

Prescriere & adaptare lentile de contact

Lentilele de contact au devenit ceva obișnuit în rândul tinerilor. Avem o grijă deosebită pentru prescrierea acestora pentru a asigura confortul maxim pentru fiecare pacient al nostru.

Lentile de contact moi & dure!

Avem experiență în prescrierea lentilelor de contact moi dar și a celor special create pentru reducerea progresiei miopiei la copii.

De la A la Z!

Fiecare prescripție de lentile de contact este urmată de o sesiune obligatorie de antrenament cu acestea. Colegii noștri vă vor învăța pas cu pas cum să le manevrați și cum să le întrețineți.

Investigatii

Prescriere & adaptare lentile de contact

Tonometrie

Este o investigație pe care o facem frecvent persoanelor cu glaucom și are rolul de a măsura presiunea oculară.  Instilăm cu grijă o picătură anagezică după care cu ajutorul aparaturii măsurăm presiunea. Durează câteva secunde și are un rol vital în managementul glaucomului.

Perimetrie

Oferim acest serviciu pacienților care pot suferi de retinopatie diabetică, glaucom sau altor boli neurooftalmice grave. Cu ajutorul unui aparat testăm capacitatea de percepție a unor stimuli vizuali.

Tomografie
Pahimetrie & Topografie
Biometrie
Ecografie

Servicii medicale de Dermatologie

Dermatologie Clinica

Diagnosticare si tratament

Dermatologie Chirurgicala si Dermato-Oncologie

Proceduri moderne si interventii chirurgicale.

Dermatologie Estetica

Tratament calitate piele

Scroll to Top