loader image

Oferta Lunii

La Optissima și Clinica Bine, ai reduceri la rame si lentile!

25% discount la rame 10% la lentile

Veterissima

Cumpără o pereche de ochelari progresivi cu rame din gamele Optissima sau Noblesse și orice tip de lentile doresti și primesti ceva în plus.

La lentile:

25% discount
  • Pentru inceput vei primi 25% discount la toate lentilele progresive. Discountul de 25% se aplică atât la rame cât și la lentilele aeriene. Ramele pentru ochelarul de citit sunt alese de optică, iar lentilele sunt doar pentru distanța de citit. Nu se pot alege opțiuni speciale.
Senior

La rame:

25% discount
  • Si vei continua si cu 25% la rame astfel incat sa iti poti crea ochelarul perfect. Discountul de 25% se aplică atât la rame cât și la lentilele aeriene. Ramele pentru ochelarul de citit sunt alese de optică, iar lentilele sunt doar pentru distanța de citit. Nu se pot alege opțiuni speciale.
Senior

Pachet pentru pensionari

Pachetul CATARACTA este valabil în optica din Optissima Cișmigiu și optica din cadrul Clinicii Bine și vine în ajutorul pacienților operați în cadrul clinicii noastre .

Te-ai operat de cataracta?

99 de lei
  • Te asteptam la noi in optica cu un pachet creat special pentru tine!
    O pereche de ochelari de citit!
Senior

Optica & Optometrie.

Clinica Bine & Optissima.

In cadrul clinicii Bine va asteptam cu cele mai cunoscute branduri de rame de ochelari. Dorim sa oferim cele mai bune solutii pentru nevoile clientilor nostrii așa ca ii avem alaturi pe partenerii de la Hoya . 

Ne găsiți de asemenea si in clinica Optissima din Bulevardul Schitu Măgureanu nr.7.

Oftalmologie

Dr. Sînziana Istrate

Alege varianta online si contacteaza-ne, completand campurile de mai jos. Un reprezentant al sectiei de oftalmologie din Clinica Bine te va contacta in maximum 24 de ore, pentru a stabili detaliile vizitei tale medicale.

Scroll to Top