loader image

Ștergând Semnele Timpului: Corecția Pleoapelorla Clinica Bine

Operația de corecție a pleoapelor superioare și inferioare este un procedeu medical specializat, efectuat la clinica noastră cu o atenție deosebită la detalii și cu rezultate notabile. Această intervenție este deosebit de potrivită pentru cei care se confruntă cu probleme estetice și funcționale legate de zona pleoapelor.

Pe măsură ce înaintăm în vârstă, pielea și structurile de susținere din jurul ochilor își pierd din elasticitate. Membrana care susține grăsimea în zona periorbitală devine din ce în ce mai slabă, ceea ce poate determina grăsimea să migreze către zona pleoapelor, dându-le un aspect umflat și pungile sub ochi. De asemenea, în cazuri mai avansate, se poate forma un pliu pe pleoapa superioară care coboară până deasupra genelor, compromițând câmpul vizual și conducând la disconfort.

Procedura de corecție a pleoapelor presupune îndepărtarea excesului de piele și grăsime din această zonă, iar aceasta se poate realiza cu anestezie locală, ceea ce face ca procedura să fie mai puțin invazivă și cu recuperare mai rapidă. Echipa noastră de chirurgi plasticieni cu experiență utilizează tehnici avansate pentru a asigura rezultate naturale și armonioase, fără a lăsa cicatrici vizibile.

În urma acestei intervenții, pacienții noștri se pot bucura de o privire mai tânără, mai odihnită și o îmbunătățire semnificativă a funcționalității pleoapelor. Această procedură nu numai că îmbunătățește aspectul fizic, ci poate și să rezolve problemele legate de vederea obstrucționată cauzate de pliurile excesive ale pleoapelor superioare.

Clinica Bine este dedicată oferirii serviciilor medicale de cea mai înaltă calitate, iar echipa noastră vă va sprijini pe tot parcursul procesului, de la consultarea inițială până la recuperarea postoperatorie. Programați o consultație la clinica noastră pentru a discuta despre nevoile dvs. individuale și pentru a afla cum putem ajuta să vă restabiliți încrederea și confortul în legătură cu aspectul și funcția pleoapelor dumneavoastră.

Scroll to Top