loader image

Descoperă expertiza doctorului oftalmolog Sanziana Istrate în îngrijirea ochilor pentru toate vârstele la Clinica Bine!

La Clinica Bine, suntem încântați să avem doctorul oftalmolog Sanziana Istrate în echipa noastră, ce ofera consultații oftalmologice atât pentru copii, cât și pentru adulți. Cu o abordare atentă și o experiență vastă în domeniul oftalmologiei, doctorul Sanziana Istrate este dedicată să ofere pacienților noștri îngrijire oculară de înaltă calitate.

Prescrierea și adaptarea lentilelor de contact sunt servicii esențiale oferite de doctorul Sanziana Istrate. Cu o înțelegere profundă a nevoilor individuale ale pacienților, ea recomandă și prescrie lentile de contact adecvate, luând în considerare aspecte precum corecția vizuală, confortul și sănătatea ochilor. De asemenea, doctorul Istrate oferă îndrumări și asistență în adaptarea și utilizarea corectă a lentilelor de contact.

Clinica Bine pune la dispoziție și servicii avansate de diagnostic și evaluare a sănătății oculare. Tomografia, o investigație de înaltă precizie, este utilizată pentru a obține imagini detaliate ale structurilor oculare interne. Acest lucru permite depistarea și monitorizarea afecțiunilor precum degenerescența maculară, glaucomul și edemul cornean.

Pentru evaluarea corneei, Clinica Bine oferă servicii de pahimetrie și topografie. Aceste investigații moderne și interconectate permit evaluarea grosimii, topografiei și structurii corneei. Aceste informații sunt esențiale în diagnosticarea și monitorizarea afecțiunilor corneene, precum keratoconusul.

Biometria este un alt serviciu oferit de doctorul Sanziana Istrate. Aceasta implică evaluarea lungimii globului ocular și determinarea valorii cristalinului artificial ce urmează a fi implantat în cadrul intervențiilor chirurgicale de cataractă. Prin utilizarea biometriei, se poate obține o precizie maximă în alegerea cristalinului potrivit.

Ecografia oftalmologică este o investigație non-invazivă, folosită pentru a evalua în detaliu structura și componența interioară a ochilor. Doctorul Sanziana Istrate utilizează această tehnică pentru a obține informații importante despre sănătatea oculară a pacienților și pentru a ghida diagnosticul și tratamentul în consecință.

La Clinica Bine, ne asigurăm că pacienții noștri beneficiază de consultații oftalmologice personalizate și de servicii de înaltă calitate. Doctorul Sanziana Istrate și echipa noastră de specialiști sunt aici pentru a oferi îngrijire oculară completă și pentru a vă ajuta să aveți o vedere sănătoasă și clară. Programați o consultație la Clinica Bine și aveți încredere că veți primi îngrijirea oculară de cea mai bună calitate.

Scroll to Top