loader image

Cum tratăm vergeturile în mod eficient?

Vergeturile, cicatricile tegumentare ale pielii de care femeile se tem cel mai mult. Deși cel mai mult sunt vizibile la femei, în special în timpul sau după sarcină, acestea pot apărea și la bărbați.

Motivul principal și cel mai des întâlnit pentru care apar vergeturile este creșterea bruscă a masei musculare sau a țesutului adipos. Tocmai din acest motiv, cele mai multe dintre femeile gravide se confruntă cu astfel de probleme, indiferent dacă au avut și înainte sau nu. La această cauză de apariție se adaugă și predispoziția genetică sau fluctuațiile hormonale.

Deoarece sunt inestetice, de-a lungul timpului s-au demarat numeroase cercetări pentru a afla care este modalitatea de tratare sau de estompare a vergeturilor. Natural, acest proces poate dura foarte mult și depinde de modul de desfășurare a proceselor de refacere a pielii.

Dacă până nu de mult se miza pe creme, uleiurile sau loțiunile ce promiteau a face minuni, în prezent, o tehnologie extrem de avansată câștigă teritoriu în piață datorită rezultatelor vizibile pe care le oferă. Dispozitivul medical Dermapen este liantul între dumneavoastă și o piele tânără și regenerată.

Acest proces de tratament este disponibil în clinicile specializate și readuce femeilor încrederea în propria persoană prin eliminarea acelor imperfecțiuni care generau complexe. Tehnica este foarte simplă și stimulează organismul pentru a crea noi fibre de colagen și elastină prin penetrarea straturilor de piele.

Tot ce trebuie să știi despre tratarea vergeturilor în clinică

Dacă îți dorești rezultate cu adevărat bune, într-un timp scurt, tratamentul specializat în clinică este soluția ideală. Pentru că nu este o tehnologie extrem de populară, foarte multe femei aleg tratamente ineficiente care crează mai mult disconfort și cheltuieli inutile.

Este dureros? În cadrul procedurii se aplică și cremă anestezică pentru a ameliora senzația de disconfort. Nu putem vorbi despre durere în același context cu frumusețea pentru că știm deja că femeile sunt capabile să suporte un ușor disconfort atunci când vine vorba despre aspectul lor fizic.

Este costisitor? Prețul procedurii este, fără îndoială, mai mic decât tratamentele cu creme și uleiuri pe care le-ați achiziționat sau le veți achiziționa pentru tratare. Acestea din urmă, deși destul de costisitoare, necesită o utilizare constantă pe o perioadă lungă de timp, neavând în final nici o garanție.

Cum arată pielea imediat după tratament? După finalizarea procedurii pielea va fi ușor roșie și vei simți puțin disconfort, asemănat de multe persoane cu arsurile solare. Totuși, în scurt timp vei observa diferențe considerabile: pielea va fi mult mai radiantă, strălucitoare și mai luminoasă.

Eficiența tratamentului înseamnă intervenție de specialitate

Deși ele apar destul de repede, tratarea acestora nu se realizează într-un mod similar. Efectele imediate și garantate și tratamentul eficient se realizează exclusiv într-o clinică cu personal specializat.

De altfel, o intervenție de specialitate te va îndruma spre protecția pielii, dar și în prevenție. Ședințele de tratare  a vergeturilor nu te vor proteja pentru tot restul vieții de aceste probleme dermatologice. Dar, prin intermediul medicului specialist și al supravegherii constante, vei putea alege cele mai bune modalități prin care să te protejezi de aparația lor.

 

Scroll to Top