loader image

Cum actioneaza Dermapen

Dermapen 4 -Dermatologie

Cum Funcționează Dermapen 4?

Principiul de bază al Dermapen 4 se bazează pe crearea de micro-leziuni controlate. Dispozitivul efectuează până la 1.920 de micro-înțepături pe secundă, fiecare ajustată digital pentru a corespunde nevoilor specifice ale pielii dumneavoastră și tipului de ten. Aceste micro-înțepături declanșează procesul natural de bio-regenerare al organismului.

Bio-Regenerare și Absorbție Optimizată

Prin crearea acestor micro-leziuni, Dermapen 4 stimulează producția de colagen și elastină, componente esențiale pentru menținerea tinereții și elasticității pielii. Mai mult, tratamentul mărește absorbția nutrienților cu peste 80%, ceea ce înseamnă că ingredientele benefice din produsele de îngrijire a pielii vor fi mult mai eficiente.

Efectele Continuă După Tratament

Unul dintre cele mai remarcabile aspecte ale Dermapen 4 este că beneficiile sale nu se opresc atunci când tratamentul se termină. Datorită stimulării reînnoirii țesutului, există o îmbunătățire continuă și structurală a pielii. Pe măsură ce celulele noi și sănătoase se ridică la suprafață, veți observa o piele mai fermă, mai clară și mai vibrantă.

Dermapen
Dermapen

Experiența Dermapen 4 la Clinica Bine

Echipa noastră de dermatologi experimentați la Clinica Bine este pregătită să vă ghideze prin procesul de tratament cu Dermapen 4, asigurându-se că fiecare sesiune este personalizată pentru a corespunde nevoilor și obiectivelor dvs. estetice. Fie că este vorba despre combaterea semnelor de îmbătrânire, ameliorarea cicatricilor sau îmbunătățirea texturii pielii, Dermapen 4 este aici pentru a vă oferi rezultate de durată.

Vă invităm să descoperiți puterea regenerării la Clinica Bine și să experimentați transformarea pe care Dermapen 4 o poate aduce pielii dumneavoastră.

Scroll to Top