loader image

De ce sa alegi serviciile Clinicii Bine pentru oftalmologie?

Unele boli oculare nu sunt foarte ușor de diagnosticat imediat. Ei pot avea simptome care sunt similare cu alte boli oculare sau pot să nu prezinte deloc simptome. De aceea este important să cunoașteți semnele și ce ar trebui să faceți dacă vedeți aceste simptome. Dacă observați oricare dintre aceste simptome, asigurați-vă că vă consultați medicul:

  • Dureri de ochi sau cefalee;

  • Vedere încețoșată;

  • Sensibilitate la lumină;

  • Ochi umflați.

Îngrijirea ochilor este unul dintre cele mai importante aspecte ale vieții noastre. Nu ar trebui să o luăm de la sine înțeles. Dacă suferiți de orice afecțiune a ochilor, atunci ar trebui să consultați un oftalmolog cât mai curând posibil. Oftalmologii sunt profesioniști medicali specializați în îngrijirea și tratamentul ochilor. Ei vă pot ajuta cu o gamă largă de probleme, cum ar fi cataracta, glaucomul, retinopatia diabetică, uscarea ochilor și multe altele.

 

Doctor Sînziana Istrate, specialistul în oftalmologie de la Clinica Bine

Este important să vizitați un oftalmolog, deoarece acesta poate diagnostica și trata bolile oculare. Recomandat este să apelați la oftalmologi buni. Sînziana Istrate se numără printre specialiștii care vă pot identifica eventualele probleme oculare, dar, de asemenea, ea oferă și tratamente personalizate, în funcție de diagnosticul pe care îl va pune.

Un aspect important de menționat despre Sînziana Istrate este faptul că are experiență în ortokeratologie. Aceasta este o metodă oftalmologică modernă de corecție pe timpul nopții a miopiei ușoare, moderate, dar medicul Istrate corectează și astigmatismul, prin oferirea unor lentile de contact dure, pacienților.

 

Medicul Sînziana Istrate este unul atent la problemele fiecarui pacient, explicând diagnosticul pe înțelesul tuturor, astfel încât pacienții să conștientizeze și să înțeleagă afecțiunile pe care le au. Experiența pe care doctorul Istrate o are în ortokeratologie îndeamnă mulți pacienți să vină la consult. Pe lângă cunoașterea acestei metode, acest doctor oftalmolog tratează și alte afecțiuni oculare.

 

Ce presupune un examen oftalmologic?

Un examen oftalmologic cuprinzător este important pentru a detecta din timp problemele oculare. Deși este posibil să nu observați niciun simptom, există multe semne care pot indica că ați putea avea o problemă oculară. De exemplu, o cataractă poate provoca încețoșarea vederii sau vederea devine tulbure. Glaucomul poate provoca o pierdere treptată a vederii periferice sau pete oarbe în câmpul vizual. Acesta este motivul pentru care este important să vă verificați ochii în mod regulat.

Întotdeauna prevenția joacă un rol extrem de important în depistarea la timp a eventualelor probleme oculare. Cu cât se intervine mai devreme, cu atât pacientul se va putea vindeca mai repede, fără urmări. Este recomandat măcar un consult anual de rutină.

În concluzie, am văzut că există o mulțime de factori care ne pot influența vederea. Ar trebui să avem grijă de ochii noștri, făcând controale oculare regulate, purtând ochelari atunci când este necesar și respectând toate indicațiile medicului.

Scroll to Top